Body Boost Sessie

Let's meet!

Gezond leven en lekker in je vel zitten wat niet als volhouden of als tijdelijk voelt, dat is mijn missie als coach. Er is zoveel informatie op internet te vinden, dat dit best overweldigend kan zijn. Laat me je hierbij helpen. Ik help je met een paar persoonlijke tips waarmee je direct aan de slag kan, tips die ik ook aan mijn coachees geef. Als jij met een goed gevoel aan de slag kan, ben ik ontzettend blij.

Een gratis sessie kan je aanvragen om twee redenen.
1. Omdat je (misschien) door mij gecoacht wil worden en we samen kijken in een gesprek of we een goede match zijn. Dit betekent ook dat ik kijk of ik met jou wil werken.
2. Omdat je op dit moment graag iemand wil die meekijkt met hoe jij op dit moment leeft en denkt Je weet nog helemaal niet of je überhaupt een traject wil, maar je bent wel nieuwsgierig naar tips waar je direct iets mee kan.


Tijdens een call, bekijk ik hoe je op dit moment leeft op het gebied van voeding, beweging en gewoontes. Ook kijk ik naar je gevoelens en gedachtes, en alles wat je aangeeft in de vragenlijst.

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media