Coaching

Lekker in je vel zitten en een gezond leven wat niet als volhouden of tijdelijk voelt

Hey jij, wat goed dat je hier bent. Ik heb een kleine checklist voor je, zodat je weet of je op de juiste plek bent… Herken je je in een aantal van onderstaande punten?

 • Je bent niet happy met wat je in de spiegel ziet
 • Je voelt je vaak moe en hebt weinig zin om actief te zijn
 • Je hebt al heel vaak op maandag tegen jezelf gezegd dat je het nu écht gaat doen Je bent wat aangekomen de laatste tijd en hebt het gevoel dat iedereen in jouw omgeving dit ziet
 • Je hebt al meerdere plannen gemaakt om gewicht te verliezen, maar langer dan een paar weken hield je het niet vol
 • Je voelt je ‘te dik’, ‘vet’, of hebt het gevoel dat je vetrolletjes niet lekker zitten
 • Je volgt veel inspiratie accounts op Instagram, maar het lukt je niet je eigen gezonde leefstijl structureel vast te houden.
 • De weegschaal kan jouw stemming bepalen
 • Je hebt pieken en dalen als het gaat om sporten en rekening houden met je voeding

In welke punten herken jij je?

Een sterke mindset kan alles veranderen…

Een sterke mindset gaat alles veranderen! Een sterke mindset helpt je door te zetten op momenten dat het moeilijk is, laat je meer genieten en ervaren wat balans is, en… draagt bij aan een positief zelfbeeld en geluk.

Ik heb mij ook zo gevoeld, ik heb ook gestruggled met voeding, sporten en met mijn zelfbeeld. Het was nooit goed genoeg, waardoor ik altijd het gevoel had dat ik faalde. Ik keurde mezelf continu af waardoor ik in een lage energie kwam en het allemaal als volhouden voelde. Tot dat ik me begon te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en mindset. Dit heeft voor mij alles veranderd. Ik sta nu positief in het leven en zit lekker in mijn vel, dit gun ik jou ook. Lekker in je vel zitten en gezond leven wat niet als ‘’volhouden” of als ”tijdelijk voelt”, dat is waar ik naar streef als jouw coach. Een goede mindset is de basis van geluk en lekker in je vel zitten.

Fit With Us
Fit With Us

Tijdens het Body Boost Traject werken we samen aan jouw persoonlijke groei op basis van: mindset, voeding, training en lifestyle. We gaan op zoek naar wat geluk & lekker in je vel zitten voor jou betekent. We gaan op zoek naar een gezonde leefstijl die bij JOU past en die niet als volhouden voelt. Ik maak je bewust van je valkuilen en mindsetblokkades die je nu tegenhouden in een gezond leven, en breng je tot nieuwe inzichten. Daarmee ontwikkel je een krachtige mindset waar je de rest van je leven op kan terugvallen. Positiviteit in het leven is voor mij heel belangrijk, en positiviteit gaat jou 100% helpen bij het behalen van jouw doel.

Zodat jij:

 • Een manier van gezond leven ontwikkelt die bij JOU past
 • Een positief zelfbeeld krijgt & situaties positief kan benaderen
 • In een hoge energie komt
 • Met plezier gaat bewegen
 • Kan afwijken van jouw plan zonder schuldgevoelens
 • Mentale dipjes veel beter aankan
 • Met meiden zoals jij kan sparren over waar je mee bezig bent
zoom

Hoe ziet het online traject eruit?

Fit With Us Academy

Coaching & Motivatie

Voeding & Training

Deze meiden hebben het Body Boost Traject al gevolgd!

Let's do this?!

Om een fantastische groep meiden te creëren die er 100% voor gaan vindt er een selectie plaats voor dit traject. Geen zorgen: je kan het bij de selectie niet goed of fout doen. Het is niet zo dat je ‘niet goed genoeg’ kan zijn voor het traject.

Ik werk op basis van selectie zodat jij…

 • Zeker weet dat je bij MIJ op de juiste plek zit
 • Met meiden omringd bent die bij JOU matchen
 • Voor jezelf kan onderzoeken of dit écht bij jou past
Fit With Us

Kick-Off Sessie

Tijdens de gezamenlijke kick-off sessie, die plaats vindt via ZOOM, en terug te kijken is, leg ik jou uit hoe we inhoudelijk aan de slag gaan en gaan we aan de slag met jou persoonlijke plan. Ik neem je mee door de academy en de community, en samen stellen we leefregels op die passen bij jou. Ik geef je mindsettips mee voor de eerste weken en leg uit hoe je met het voedings- en trainingsplan om kan gaan in elke situatie. Tijdens deze kick-off sessie heb jij de gelegenheid je vragen te stellen, en na deze sessie ben jij volledig gemotiveerd en enthousiast om gas te geven.

Motivation Boost Sessies

De Motivation Boost Sessies vinden plaats via ZOOM en zijn live bij te wonen, en onbeperkt terug te kijken. Tijdens de kick-off call & de motivatioin boost sessies neem ik jou mee in het traject, en kan jij jouw vragen stellen en ervaringen delen. Elke sessie heeft een ander onderwerp, die past bij het punt waar jij op dat moment staat.

Fit With Us

Fit With Us Academy

In onze compleet vernieuwde academy ga jij werken aan de gezonde mindset & leefstijl die bij jou past. 9 weken lang komt er iedere week een nieuwe module online, een module die jou weer een stapje verder gaat brengen. Bij de meeste modules zit een opdracht, deze opdrachten zijn praktisch en hebben een groot effect tegen een kleine tijdsinvestering. Modules die aan bod komen zijn …

 1. Positieve gedachtes
 2. Zelfbeeld
 3. Ontspanning
 4. Slaap
 5. Motivatie en discipline
 6. Voeding en emoties / verveling
 7. Voeding algemeen
 8. Beweging en training
 9. Step out of your comfortzone

Verder vind je in de academy een hoop extra’s die antwoord gaan geven op al jouw vragen. Onder andere over hoe je begint met mediteren, tips voor een goede routine, alles over positiviteit en meer!

Community coaching

Je hoeft het niet alleen te doen, we gaan dit traject SAMEN doen! En dat is ZO gaaf! Omdat we werken op basis van selectie, doen er andere meiden mee die helemaal matchen bij jou, en die hetzelfde meemaken als jij. Daardoor kun je elkaar supporten en steunen, onder begeleiding van mij (Maudy) en mijn Academy Assistant Pleun. De community is in de vorm van een besloten Facebook groep. En hierin zitten niet alleen de Body Boost’ers, maar ook een aantal Body Boost Masters: meiden die het traject al gevolgd hebben. Zij kunnen jou vertellen uit hun eigen ervaringen, en zo maken we samen een fijne groep. In de community kan jij al jouw vragen stellen, toppunten en dieptepunten delen, en iedere vrijdag vieren we samen onze successen van die week. SAMEN beleven = GEMOTIVEERD blijven! Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week, een lijntje met jouw TEAM!

Voeding

Een gezond voedingspatroon wat bij jou past, en wat niet als volhouden of als tijdelijk voelt. Niet alleen de voeding zelf, ook de mindset rondom voeding is belangrijk. Tijdens het traject gaan we aan de slag met emotie-eten, schuldgevoelens rondom voeding en eetbuien. Aan het begin van het traject ontvang je een voedingsplan wat heel normaal zal aanvoelen. Dit plan ga jij gebruiken als richtlijn, en gedurende het traject ga jij steeds meer spelen met dit plan. Op deze manier ga jij ervaren dat jij alles KAN en MAG eten, zonder dat je hier schuldig om hoeft te voelen.

Trainingsplan

Wanneer je in de sportschool traint, ontvang je een trainingsplan wat past bij het aantal dagen wat jij gaat trainen, en de spiergroepen die jij wil aanspreken. Dit schema is gericht op kracht (speciaal voor vrouwen). Je bent vrij in de manier waarop jij traint: met je schema, met een eigen schema, een andere sport, onze online trainingen, of onze live trainingen.

Meedoen met onze trainingen

Gedurende het traject mag jij onbeperkt deelnemen aan onze ZOOM trainingen en/of groepslessen. Dit is niet verplicht en het is geen vast onderdeel van het traject, maar weet dat je de mogelijkheid hebt. Deze lessen zijn voor ieder niveau geschikt en uitdagend!

masterclass

Tegen deze investering ga jij...

 • Weer lekker in je vel zitten
 • Positiever denken
 • Balans vinden in je voedingspatroon
 • SAMEN met andere meiden dit FANTASTISCHE traject beleven!


Vol = vol

In plaats van €597 stap jij nu in voor:

497 euro

(of 2 maandelijkse termijnen van 249 euro)

Veelgestelde vragen

Na bevestiging van jouw deelname vindt de betaling plaats. Je mag betalen in 1 of 2 termijnen. Bij 2 termijnen komt de 2e betaling 1 maand na de bevestiging van je deelname

Het traject start op 28 juni 2021

De aanmeldingen gaan hard.

Yes! Thema’s zijn: positiviteit, zelfbeeld, je relatie met voeding, ontspanning, slaap, routines, step out of your comfortzone & meer!

Met de module ben je wekelijks zo’n 20 minuten bezig. Verder ben je vrij in hoeveel tijd je in het traject steekt. Je hoeft niet X keer per week te trainen, of verplicht met andere dingen bezig te zijn. De nieuwe gewoontes die je gaat aanleren, gaan je juist helpen productiever en energieker te zijn, waardoor je juist het gevoel zal ervaren meer tijd te hebben.

Je kan het traject volgen in elke woonsituatie. Je hoeft niet verplicht gekke of moeilijke recepten te gaan maken, of bijzondere voedingsmiddelen in huis te halen. Het is juist de bedoeling dat je aan een leefstijl werkt die past bij jou, en die voor jou niet als volhouden of als tijdelijk aanvoelt.

Het traject is volledig online en je hoeft dus niet in de buurt te wonen om dit traject te kunnen volgen.

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media