Coaching

Body Boost Traject

''Lekker in je vel zitten en gezond leven wat niet als volhouden of als tijdelijk voelt, dat is mijn doel als coach''

Voel jij je op dit moment ontevreden als je in de spiegel kijkt, zou het allemaal wel wat strakker mogen, lukt het je maar niet om steady bezig te zijn met voeding en training en geef je makkelijk op als je zelf een plan maakt? Een sterke mindset gaat alles veranderen! Een sterke mindset helpt je door te zetten op momenten dat het moeilijk is, en draagt bij aan een positief zelfbeeld en geluk.

Ik heb mij ook zo gevoeld, ik heb ook gestruggled met voeding, sporten en met mijn zelfbeeld. Het was nooit goed genoeg, waardoor ik altijd het gevoel had dat ik faalde. Ik keurde mezelf continu af waardoor ik in een lage energie kwam en het allemaal als volhouden voelde. Tot dat ik me begon te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en mindset. Dit heeft voor mij alles veranderd. Ik sta nu positief in het leven en zit lekker in mijn vel, dit gun ik jou ook. Lekker in je vel zitten en gezond leven wat niet als ‘’volhouden” of als ”tijdelijk voelt”, dat is waar ik naar streef als jouw coach. Een goede mindset is de basis van geluk en lekker in je vel zitten. 

Samen gaan we er 100% voor!

Tijdens het Body Boost traject werken we samen aan jouw persoonlijke groei op basis van: mindset, voeding, training en lifestyle. We gaan op zoek naar wat geluk & lekker in je vel zitten voor jou betekent. Ik maak je bewust van je valkuilen en mindsetblokkades die je nu tegenhouden in een gezond leven, en breng je tot nieuwe inzichten. Daarmee ontwikkel je een krachtige mindset waar je de rest van je leven op kan terugvallen. Positiviteit in het leven is voor mij heel belangrijk, en positiviteit gaat jou helpen bij het behalen van jouw doel. 

ZODAT JIJ:
– van jezelf gaat houden
– een positief zelfbeeld krijgt
– in een hoge energie komt
– met plezier gaat bewegen
– mentale dipjes veel beter aankan

Fit With Us
Fit With Us
Fit With Us
Fit With Us
Fit With Us

Hoe ziet het traject eruit?

1-op-1 online coaching

Intensieve 1-op-1 coaching, waarbij we aftrappen met een kick-off van 40 minuten. In deze eerste coachingssessie nemen we jouw huidige levensstijl onder de loep, en stellen we samen 5 leefregels op waar we de komende 9 weken aan de slag gaan. Dit betekent niet dat je je levensstijl vanaf dat moment 180 graden moet gaan draaien, we gaan samen op zoek naar wat voor jou haalbaar en realistisch is en wat fijn aanvoelt.  Tijdens de weekupdates en de videocall tussendoor gaan we dieper in op je leefstijl op dat moment. Wat gaat er goed? Waar loop je tegenaan? We bespreken dit uitgebreid en ik geef je advies waar je mee vooruit kan. 

Een sterke mindset gaat jou helpen om het plan voor een gezondere leefstijl dit keer wel vast te houden. Niet alleen voor de periode dat wij samenwerken, maar ook in de periode daarna. 

Fit With Us Academy

Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module in de online leeromgeving. Deze module bestaat uit stof die je tot nadenken zet, en vragen die je tot actie zetten. Iedere week stuur je mij de opdrachten uit de module toe via de mail, ik geef je hier wekelijks feedback op. Vanaf het moment van starten heb je een half jaar lang toegang tot de modules.

Onderwerpen van de Fit With Us Academy:
– Positieve gedachtes
– Zelfbeeld
– Ontspanning
– Slaap
– Motivatie en discipline
– Voeding en emoties / verveling
– Voeding algemeen
– Beweging en training
– Step out of your comfortzone

Persoonlijk Voedingsschema

Dit weekmenu is gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren. Voordat we starten, vul jij een uitgebreid intake formulier in. Hierin geef jij onder andere aan wat je wel/niet lust, hoe je dag eruit ziet en waar je op het gebied van voeding tegenaan zou kunnen lopen. Het gaat erom dat we samen een voedingspatroon vinden wat voor jou niet als volhouden voelt. Naast het weekmenu geef ik je feedback op je huidige voedingspatroon, en geef ik je persoonlijke tips mee hoe je moeilijke momenten aan kan pakken. 

Weekupdates

Iedere week vul jij de weekupdate in, dit is een formulier waarin jij op jezelf gaat reflecteren: hoe is het gegaan deze week? Uitgebreid blikken we hierop terug, door het beantwoorden van specifieke vragen krijgen wij allebei inzicht In hoe het op dit moment gaat. Aan de hand van de weekupdate geef ik je feedback via WhatsApp over de dingen die goed gegaan zijn en over de punten die beter zouden kunnen. Ik geef je advies op de punten waar jij dat op dat moment nodig hebt, en leer je de positieve dingen van de week te benadrukken

WhatsApp coaching

Heb je een overwinning te vieren, sta je in de supermarkt en weet je niet welk product je moet kiezen, of heb je even een dipje? Van maandag t/m vrijdag heb je een lijntje met me via WhatsApp. Ik reageer altijd binnen 24 uur (vaak sneller) op je berichten. 

Persoonlijk trainingsschema

(OF onbeperkt toegang tot de Fit With Us trainingen)

Het persoonlijke trainingsschema is gebaseerd op het door jou ingevulde intake formulier. Ik houd o.a. rekening met je doel, waar jij sport, hoe lang en hoe vaak je wil trainen, en eventuele blessures. Het trainingsschema wordt toegelicht en ik vertel je wat je kan doen wanneer je eens meer / minder tijd hebt om te trainen. 

Woon je in de omgeving van Oisterwijk? Dan heb je de mogelijkheid in plaats van een trainingsschema ervoor te kiezen onbeperkt deel te nemen aan mijn trainingen. Voor meer info over de Fit With Us trainingen neem contact met me op. 

Fit With Us

Duur

Het traject duurt 9 weken. Tot maart 2021 zit het traject bij Maudy vol. 

Aanmelden voor coaching van Amy vanaf 11 januari 2021 zijn nog 3 plekken beschikbaar. Stuur hiervoor op Instagram een DM naar @amy.fitwithusnl

Voor coaching bij Maudy kan je je vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst voor de startdatum op 19 april 2021. 

Yessss!

De investering is 597 euro. Je mag het bedrag ook in vier maandelijkse termijnen van 150 euro voldoen. Je betaalt vanaf de start van het traject. 

Aanmelden voor dit traject gaat op basis van een vrijblijvend selectie gesprek via videocall.

 

Fit With Us

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media

Aanmelding Body Boost Traject

Wat gaaf dat je aan jezelf wil werken! Aanmelden voor dit traject gaat op basis van een vrijblijvend selectie gesprek via videocall.

mEER INFORMATIE OVER HET bODY bOOST PLAN?

Wat leuk dat je interesse hebt! Voordat ik contact met je opneem, mag je alvast de vragenlijst invullen. Zodra je deze hebt ingevuld neem ik contact met je op zodat we een gratis en vrijblijvend videogesprek kunnen inplannen.