FWU APP

Klanten van Fit With Us maken automatisch gebruik van de Fit With Us App. Dit is een handige
app met alles-in-één: training, voortgang, voeding, tips & motivatie. Je blijft gemotiveerd door
coaching & het behalen van doelen d.m.v. persoonlijke- en clubuitdagingen.

Kalender

Op deze kalender zie je je geplande en afgeronde activiteiten. Je coach heeft hier je trainingsplan ingepland, en je kan zelf extra trainingen plannen vanuit de FWU trainingsdatabase.

De training

Zo ziet het trainingsschema eruit in de app. In één oogopslag zie je het aantal sets en herhalingen en een plaatje van de oefening. Onderaan dit scherm vind je de geschatte duur van de training met het aantal verbrande calorieën. Ook kan je de training afspelen zodat je zelf je rust- en inspanningstijd niet bij hoeft te houden.

De oefening

Wanneer je een oefening aanklikt kan je meer informatie & een filmpje van de oefeningen inzien, en invullen welk gewicht je hebt gebruikt. Het gebruikte gewicht wordt opgeslagen voor de volgende training.

Jouw plan en doelen

Op deze pagina is jouw plan zichtbaar. Wanneer je een specifiek doel hebt gesteld heeft je coach deze voor jou toegevoegd, en in het balkje kan je zien in hoeverre je dit doel tot nu toe behaald hebt. Wanneer je het doel behaald hebt verdien je een Fit With Us medaille. Je clubuitdagingen komen ook op deze pagina te staan.

Clubuitdagingen

Clubuitdagingen zijn leuke uitdagingen waar iedereen aan kan deelnemen. Soms is het voor jezelf, maar soms kan je ook winnaar worden van de club door bijvoorbeeld het meeste gewicht te tillen.

Voedingsdagboek/plan

Iedereen kan gebruik maken van het voedingsdagboek. Klanten met een persoonlijk voedingsadvies hebben vooraf ingevulde richtlijnen staan. Voor klanten met een persoonlijk voedingsschema staan de voedingsmiddelen in deze app al klaar, je hoeft dus alleen maar aan te vinken of je dit wel of niet gegeten hebt, en eventueel extra voedingsmiddelen toevoegen als je wat anders gegeten hebt.

Community

In de community zijn verschillende groepen. In deze groepen worden informatieve berichten geplaatst, motivatie, en tips. Als lid kan je zelf ook berichten plaatsen met vragen, foto's van je maaltijd, tips of andere leuke dingen! In de groepen kan je elkaar liken en op elkaar reageren.