Klaar met eindeloos opnieuw beginnen?

Heb jij al verschillende manieren geprobeerd om strakker te worden en/of vet te verliezen, en houd je het telkens maar niet vol of val je weer terug in oude patronen? Zou je graag lekker in je vel willen zitten en je goed voelen bij wat je in de spiegel ziet? Ik help je niet alleen met een gezond voedingspatroon, maar ga ook samen met jou werken aan jouw mindset zodat je een positiever zelfbeeld creëert en het gewoon gaat DOEN! Positiviteit is voor mij heel belangrijk. En nee, we gaan niet werken aan iets tijdelijks, we gaan werken aan een gezond leven wat niet als ‘volhouden’ voelt maar als iets wat leuk en fijn is. Een manier van leven die je energie geeft. 

Download mijn gratis E-book!

6 waardevolle lessen over gezond leven en lekker in je vel zitten, wat niet als volhouden of als tijdelijk voelt. Met tips die ik ook aan mijn coachees geef!

Een sterke mindset is de basis!

Je kan nog zoveel weten over voeding en beweging, maar de manier waarop jij denkt bepaalt het succes van elk plan. Vanuit gedachtes ontstaan gevoelen en vanuit gevoelens ontstaat je gedrag. Als je op deze manier blijft denken dan blijf je je ook op deze manier gedragen en hierdoor verandert er niets, welk dieet of plan je ook volgt. 

Een sterke mindset gaat jou helpen om het plan voor een gezondere leefstijl dit keer wel vast te houden. Niet alleen voor de periode dat wij samenwerken, maar ook in de periode daarna. 

Herken jij dit?

Ik geloof weer in mijzelf

Het traject heeft mij tot nu toe gebracht dat ik op een andere manier naar obstakels in het leven kijk. Ik zie het niet meer als obstakels maar als doelen en weet dat ik alles al in mijn mars heb om deze doelen te behalen. Hierdoor geloof ik weer in mijzelf.''
Ilse

Ik zie nu echt in hoe belangrijk mindset is

'Ik zie nu echt in hoe belangrijk je mindset is. Ik vind het leuk om hieraan te werken en Maudy staat altijd met positieve energie klaar om je hierbij te helpen. Ook als het wat minder gaat.''
Fleur

Het traject geeft mij structuur.

Wat het traject mij gebracht heeft? Vooral structuur. Ik heb niet meer de hele dag trek in zoetigheid of zout. Ook kan ik nu beter nee zeggen tegen de wat minder voedzame dingen zoals chips en snoep.
Femke

Hey, ik ben Maudy!

Lange tijd strugglede ik met voeding, training en vooral met het vasthouden hiervan. Ik was nooit tevreden met hoe ik eruit zag en heb me vaak ‘dik’ gevoeld op momenten dat ik dat totaal niet was. Ik switchte in periodes tussen streng diëten en eetbuien, maar vond nooit de balans. 

Na mijn reis naar Thailand, begin 2020 ontdekte ik wat mindset betekende en begon ik aan meditatie. Dit is voor mij de deur geweest naar de beste versie van mezelf. Met enorm veel plezier werkte ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik las hier heel veel boeken en over en luisterde inspirerende podcasts. Dit doe ik overigens nog steeds. Het stemmetje diep in mij (oftewel, mijn intuïtie) hoorde ik steeds luider en door hier goed na te luisteren heb ik stappen gezet waar ik hiervoor nooit van had durven te dromen. Ik geef inmiddels wekelijks 80 tot 100 jonge vrouwen training, inspireer velen met mijn Instagram account, podcast en blog, en help dagelijks dames zoals jij bij hun weg naar een fijner leven. 

Lees hier mijn levensverhaal!

Volg jij mij al op Instagram?

Op @fitwithusnl deel ik dagelijks inspiratie, motivatie & tips over training, voeding, mindset & lifestyle.

En luister jij mijn podcast al?

De vrolijkste podcast over mindset & gezondheid! Ben jij klaar om de knop om te zetten naar een sterkere mindset en een gezonder leven? Ik leer je graag over mindset, voeding, training & lifestyle. Ik breng je bij wat ik geleerd heb uit mijn persoonlijke ervaringen, en mijn ervaringen als coach. Iedere week vind je een nieuwe inspirerende aflevering op Spotify

Doe de persoonlijke coachable-check!

Een traject volgen, past dat wel bij jou?  Je kan de coachable check aanvragen omdat je wil onderzoeken of wij een juiste match zijn. Of omdat je niet zeker weet of je een coach nodig hebt en eerst een paar concrete tips wil waar je direct mee verder kunt. De coachable check is gratis en vrijblijvend. Ik stuur je n.a.v. het gesprek een advies via de mail. 

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media