De leukste trainingen voor jonge vrouwen

Met plezier trainen, zodat jij met een fijn gevoel kan werken aan je fitheid. Dat is onze missie. Iedereen voelt zich welkom tijdens de trainingen. We trainen met een gezellige groep met meiden in een veilige sfeer, en hebben allemaal hetzelfde doel; met plezier fitter worden.

  • Zou je graag willen sporten, maar weet je niet welke sport je leuk vindt?
  • Ben je bang dat je conditie zo slecht is dat je helemaal niet meekomt met de groep? Vind je trainen in de sportschool saai?
  • Heb je een stok achter de deur nodig om lekker te gaan trainen?

Dan passen deze trainingen bij JOU!

''Samen sporten is altijd leuker''

Wij zeggen altijd: samen sporten is altijd leuker. Samen maak je van jouw sportuurtje een leuk uurtje waarin je werken aan je fitheid.

Met de fijne sfeer in de groep hoef jij niet bang te zijn om een beginner te zijn, we zijn allemaal ergens begonnen en doen allemaal mee op ons eigen niveau. De trainster stelt jou samen met de andere meiden op je gemak tijdens de trainingen, en zorgt ervoor dat jij een leuke ervaring overhoudt aan sporten. Bij onze enthousiaste trainsters vliegen de 50 minuten voorbij!

Iedere deelnemer krijgt gelijke aandacht en je wordt aangemoedigd om net dat extra te geven. Wij vinden verbinding met elkaar belangrijk. Iedereen leert elkaar goed kennen en door de open sfeer kan je helemaal jezelf zijn. Iets wat wij super belangrijk vinden. Wij zijn altijd enthousiast tijdens de training en doen elke keer mijn uiterste best om JOU met een glimlach op je gezicht en wat flinke zweetdruppels op je hoofd de training te laten verlaten. Zo blijft trainen en werken aan een gezond lichaam altijd een feestje. Beginnen met sporten of een nieuwe sport is altijd weer een drempel. Wij maken die drempel graag zo laag mogelijk voor je en nodigen je van harte uit om geheel vrijblijvend een gratis proefles mee te doen.

Sfeerimpressie van de outdoor trainingen

Play Video

'Ik ga met een voldaan gevoel weg'

Ik vind het sporten bij Maudy heel fijn! Ik vind het zelf lastig om alleen te trainen. Ik weet dan niet hoe ik oefeningen moet doen en Maudy helpt mij daarmee. Ze zegt wat ik moet doen en kijkt of ik het goed doe en geeft anders tips. Ik ga altijd met een voldaan gevoel weg. Ze biedt ook alternatieven als je iets niet kunt.
Lotte

'Leuke enthousiaste trainster'

Leuke enthousiaste trainster, weet je op te peppen en door te zetten wanneer het zwaar wordt. Daarnaast ook rekening houdend met je maximale kunnen. Gebruikt fijne energieke muziek en benodigdheden waardoor het trainer prettig is!
Anke

'Leuk en uitdagend'

Maudy je trainingen zijn echt erg leuk en uitdagend. Geen 1 les is hetzelfde waardoor de trainingen leuk en uitdagend blijven. Sporten is nu niet omdat het moet. Maar omdat ik het ook echt leuk vind
Sandy

'Geschikt voor ieder niveau!'

Fijne afwisselende trainingen die écht geschikt zijn voor ieder niveau!
Maggie

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media

aanmelden proeftraining!

Meld je nu aan voor de proeftraining!