Een krachtige routine die niet als volhouden voelt

Meer energie, meer genieten, meer productiviteit, meer positiviteit en een gezonder leven.

WORD ROUTINE-TOPPER!

Ontvang de replay en het werkboek!

Tot een jaar geleden voelde ik me net zoals jij je nu wellicht voelt…

  • Ik had weinig energie
  • Ik begon de dag in haast, waardoor ik me de hele dag onverzorgd voelde
  • Ik verspilde veel tijd aan mijn telefoon
  • Ik kon ’s avonds moeilijk in slaap komen omdat mijn hoofd zo vol zat
  • Aan het eind van de dag had ik het gevoel dat ik niet zo veel gedaan had

Tot dat ik de kracht van routines ontdekte. Een sterke ochtend- en avondroutine heeft voor mij bovenstaande problemen verholpen én het heeft me veel gebracht.

Het internet staat vol met wat jij in de ochtend zou moeten doen om jezelf energieker en productiever te voelen, en om lekkerder in je vel te komen zitten: koud douchen, om 5 uur opstaan, sporten in de ochtend… Maar, in de praktijk is het anders. Wanneer je zulke routines gaat proberen is er een grote kans dat jij dat maar voor een korte periode vol kan houden. En waarom? Omdat het waarschijnlijk niet past bij JOU.

Een routine is pas krachtig wanneer het aansluit op jou. Wanneer een routine jouw behoeftes vervult en voor jou als fijn en vooral niet als ‘moetje’ aanvoelt, ga jij de volgende resultaten ervaren.

Energie gedurende de hele dag ●
Dat YES gevoel! ●
Minder tijdsverspilling ●
Rust in je hoofd ●
Gezond leven zal gemakkelijker aanvoelen ●

Tijdens de Masterclass ‘Krachtige Routines’ gaan wij samen routines opstellen die bij jou passen. Ik leer je de do’s en don’ts van de ochtend- en avondroutine, geef voorbeelden, neem je mee in mijn eigen routine en geef je kennis mee over hoe het brein en het lichaam werkt en hoe jij daarop kan inspelen. Wist jij bijvoorbeeld, dat je in de ochtend makkelijker denkt: ‘ik draai nog even om, laat maar zitten die afspraak’, omdat het gedeelte van je hersenen wat zorgt voor het verantwoordelijkheidsgevoel nog niet aan staat wanneer je net wakker bent?

Na deze Masterclass heb jij voor jezelf een krachtige ochtend- en avondroutine die bij jou past.

Wanneer?
De live masterclass is al geweest. Maar omdat hij zo succesvol was heb jij nog de mogelijkheid de replay te ontvangen.

Klaar voor?

Voor €10,50 (incl. werkboek t.w.v. 14,99) sta jij de rest van de lente met een fijn gevoel op en start jij jouw dag vol energie!

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media