Over mij

Maudy de Bruin & Fit With Us

Hey, ik ben Maudy!

Ik, Maudy de Bruin, ben de eigenaresse van en jouw coach bij Fit With Us. Ik zou mezelf omschrijven als positief, enthousiast, ambitieus, perfectionistisch maar af en toe ook een beetje ongeduldig (dat laatste niet als coach gelukkig). Mijn kernwaarden zijn geluk, groei, gezondheid, bewustzijn en optimisme. Dit vind ik het belangrijkste in het leven. Ik werk enorm graag en besteed daarnaast graag tijd aan vriendinnen en mijn ouders.

Mijn passie voor fitness is begonnen in 2015, toen ik mijn eerste stap in de sportschool zette. Hier wilde ik wat mee doen. Ik ben in 2015 gestart met de CIOS opleiding in Goes (sport- en beweging) en deze heb ik in 2018 met succes afgerond. Op het CIOS heb ik naast de basisopleiding het profiel Fitness gevolgd met de keuzevakken Allround Looptrainer en Gezonde Leefstijl. Op dit moment ben ik in opleiding tot BGN Gewichtsconsulente, en ik bestudeer veel boeken over mindset & spiritualiteit. Fit With Us bestaat uit 2 kanten: online coaching & de trainingen in Oisterwijk. Bij beiden ligt mijn passie en ik geniet elke dag van het mooie en fijne werk wat ik mag doen.

"Weer lekker in je vel zitten door een positieve mindset en gezond te leven"

Fit With Us
Fit With Us
Fit With Us
Fit With Us
Fit With Us

Mijn ervaring als trainer/coach

Tijdens mijn CIOS opleiding heb ik al veel ervaring op gedaan met training geven aan verschillende doelgroepen. Ik heb van 2016 tot half 2018 stage gelopen in een sportschool, hier heb ik ervaring op gedaan met small-group en personal training. Sinds april 2018 geef ik groepslessen en -trainingen in verschillende sportscholen en ben ik werkzaam als fitnessinstructeur. Sinds eind 2017 coach ik online en maak ik trainings- en voedingsschema’s. Regelmatig evalueer en verbeter ik, en leer ik van feedback van mijn klanten. Daardoor is Fit With Us het afgelopen jaar enorm gegroeid. 

Diploma's

– CIOS Sport- en beweging niveau 4
– MBO+ (2018)
– AALO Bootcamptrainer (2018)
– BGN Gewichtsconsulente i.o.

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media

In mijn blog rubriek #MIJNWEG vertel ik wekelijks over hoe het bij mij gaat op het gebied van voeding, training, lifestyle & mindset.