Persoonlijk trainingsplan

Bij Fit With Us geloven wij dat een persoonlijk trainingsplan een onmisbare tool is bij het behalen van jouw doel. Aan de hand van een door jou ingevuld intake formulier stellen wij een plan op waar jij mee aan de slag gaat, dit trainingsplan kan je terugvinden in de FWU App. Iedereen is anders, dus ieder schema is anders. Wij kijken naar jouw beginsituatie, wat jij leuk vindt, en wat bij jou en jouw doel past. Het trainingsplan wordt opgedeeld in 2 periodes van ieder 1 maand. Hoe gaan wij te werk? Lees de stappen hieronder.

Intake formulier

Zodra jij jouw bestelling geplaatst hebt, ontvang je in je mailbox een linkje naar het intake formulier. In dit formulier staan o.a. vragen over jouw beginsituatie, doel, maar ook over je persoonlijkheid. Jij bepaalt welke vragen jij beantwoord en welke vragen jij open laat. Hoe meer informatie wij van je hebben, hoe persoonlijker wij het traject kunnen maken.

Even wachten...

Wanneer jij het intake formulier hebt ingevuld, gaan wij druk aan de slag met het opstellen van jouw persoonlijke trainingsschema. Ondertussen kan jij vast de startersguide met uitleg over de FWU app doorlezen. Wanneer wij extra informatie nodig hebben, sturen wij je een WhatsApp bericht.

Het opstellen van het persoonlijke trainingsschema duurt 1 tot 3 werkdagen (afhankelijk van de drukte op dat moment).

Bij de training vind je o.a. een filmpje, aanwijzingen, het aantal verbrande calorieën en de geschatte duur van de training.

Aan de slag!

Na 1 tot 3 werkdagen ontvang je een mail om je account te activeren. Je kan op het portaal via de app op je telefoon of via de browser op je computer.

Nu kan je je account gaan aanvullen, als je dat leuk vindt. Je coach heeft je persoonlijke trainingsplan in je kalender klaargezet voor je, en eventueel een uitdaging voor je aangemaakt.

Wanneer je vragen hebt over de app of over het trainingsplan, kan je deze direct stellen bij je coach.

Je eerste week

Na je eerste trainingsweek neemt je coach contact met je op om te vragen hoe je eerste trainingen verlopen zijn. Zitten er oefeningen tussen die je niet prettig vindt of die je niet uit kan voeren in jouw sportschool? Indien nodig wordt het schema (kosteloos) voor je aangepast.
Tijd om te knallen!

Na 2-3 weken

Iedere 2 weken neemt je coach via WhatsApp contact met je op om te vragen hoe het met je gaat, en of de trainingen een beetje lukken. Je coach geeft indien nodig tips en motivatie. Op deze manier blijf je gemotiveerd en houd je het traject vol.

Na de eerste maand

Het trainingsplan is opgedeeld in 2 periodes van ieder 1 maand. Na 1 maand krijg je dus nieuwe trainingen, deze staan al klaar in je kalender. Ook nu neemt je coach na je eerste trainingsweek contact met je op om te vragen hoe deze trainingen zijn gegaan.

Na 2 maanden

Je trainingsplan is afgelopen, samen met je coach kijk je in hoeverre de doelen behaald zijn en welk vervolgpakket geschikt voor jou is.