Hi! Ik ben Maudy

Voordat ik me voorstel, wat ben ik me-ga blij dat jij tijd investeert om je te verdiepen in hoe ik je zou kunnen helpen. Daar mag je zo trots op zijn!

 • Je hebt meerdere plannen gemaakt voor een healthy lifestyle maar je valt telkens terug in oude patronen;
 • Je bent (vaak) niet happy met wat je in de spiegel ziet;
 • Je denkt veel na over wat anderen van jou(w lichaam) vinden;
 • Je hebt een haat- liefde verhouding met voeding;
 • Je voelt je in periodes moe en hebt weinig zin om actief te zijn.

Herken jij je in meer dan 2 van bovenstaande punten? Aha, nou top! Dan ben ik heel blij dat onze paden gekruist zijn.

Hi! Ik ben Maudy

Voordat ik me voorstel, wat ben ik me-ga blij dat jij tijd investeert om je te verdiepen in hoe ik je zou kunnen helpen. Daar mag je zo trots op zijn!

 • Je hebt meerdere plannen gemaakt voor een healthy lifestyle maar je valt telkens terug in oude patronen;
 • Je bent (vaak) niet happy met wat je in de spiegel ziet;
 • Je denkt veel na over wat anderen van jou(w lichaam) vinden;
 • Je hebt een haat- liefde verhouding met voeding;
 • Je voelt je in periodes moe en hebt weinig zin om actief te zijn.

Herken jij je in meer dan 2 van bovenstaande punten? Aha, nou top! Dan ben ik heel blij dat onze paden gekruist zijn.

Ik herken het namelijk wat jij voelt. Alle punten die ik hierboven heb omschreven, heb ik ook zo ervaren.

Jarenlang heb ik voedingsschema’s gevolgd, periodes van veel sporten en weinig eten afgewisseld met periodes van veel in bed liggen en eetbuien. Ik dacht dat weinig eten hetzelfde was als gezond eten, en vond alleen maar dat ik goed bezig was wanneer ik aan een waslijst van eisen voldeed.

Ik legde de lat veel te hoog voor mezelf, waardoor ik mezelf geen kans van slagen gunde. Elke keer voelde het alsof ik faalde.

Werken aan mijn mindset en zelfbeeld heeft alles voor mij veranderd. Hierdoor verbeterde ik mijn relatie met gezond leven, mijn zelfbeeld, en ontwikkelde ik routines & gewoontes die mij hielpen in plaats van belemmerden.

Ik werd gelukkiger – en die switch gun ik jou ook. Ik gun het jou dat je lekker in je vel zit zodat jij…

 • Een manier van gezond leven ontwikkelt die bij JOU past
 • Een positief zelfbeeld krijgt & situaties positief kan benaderen
 • In een hoge energie komt
 • Met plezier gaat bewegen
 • Kan afwijken van jouw plan zonder schuldgevoelens
 • Mentale dipjes veel beter aankan
 • Je het gevoel hebt dat je er niet alleen voorstaat – we doen het samen!

Je volgt mij via Instagram via @maudyrosaline.

MAUDY
@maudyrosaline
Boost Coach & Founder

Superpower: Enthousiast, positief & open-minded.
Zwakte: Ongeduldig en soms kan ik wat langdradig zijn.

Wat ik jou wil zeggen is: Ik begrijp hoe jij je voelt: been there, done that! Samen gaan we er 200% voor.

3 weetjes over mij:

 • Iedere ochtend zet ik een wier-rookstokje aan in mijn huis en doe ik aan stretchoefeningen in combinatie met ademhaling. Ik vind dat HEERLIJK! Dit geeft mij energie en rust in mijn hoofd.
 • Ik leef in golven, ik kan in periodes helemaal obsessed zijn met iets, en het in andere periodes grotendeels laten vallen. Inmiddels herken ik dit bij mezelf en omarm ik het.
 • In verhouding heb ik een erg lang bovenlichaam en korte benen. Daarom denken mensen vaak (wanneer ze mij online hebben leren kennen) dat ik klein ben. Ik ben 1,71. Niet echt klein dus!

LISA
@lisa.fitwithusnl
Trainer

Superpower: Rustige uitstraling & mijn enthousiasme voor mijn passies.
Zwakte: Ik ben nogal een pleaser en zou soms wat meer aan mezelf mogen denken.

Wat ik jou wil zeggen is: Wees lief voor je lichaam, het is jouw thuis. Je verdient het om je happy te voelen in jóuw lijf!

3 weetjes over mij:   

 • Ik ben van vegan, naar vega, naar af en toe weer vlees eten gegaan (alleen geen varkensvlees), omdat ik het gevoel had dat mijn lichaam dit nodig had en ik met minder restricties voor mezelf wilde leven.
 • Ik word enorm gelukkig van dansen en doe dit het liefst de hele dag door. Vooral mooie (ahum), random dansmoves in de woonkamer zijn mijn favoriet. Aanrader trouwens 😉 Lekker muziekje aanzetten en jezelf even helemaal laten gaan.
 • Mijn guilty pleasures: mergpijpjes (het liefst die XL), peperkoek met hagelslag en (kip)frikandel speciaal. JUM.

PLEUN
Boost Coach

Superpower: Mensen-mens, gedreven, energiek.
Zwakte: Kan soms moeilijk in een focus-modus terecht komen. Zeker als er van alles op mijn heen gebeurd, ik wil er graag bij zijn!

Wat ik jou wil zeggen is: Er kunnen geen hoogtepunten zijn zonder dieptepunten. Vertrouw op het proces en samen gaan we ervoor!

3 weetjes over mij:   

 • Ik eet elke dag drie kiwi’s. Ik vind ze zó lekker en ze zijn mega voedzaam.
 • Mensen die mij niet kennen, denken vaak dat ik super chaotisch ben, maar juist het tegenovergestelde van dat! Tijdens mijn studie werd ik ook wel ‘Planner Pleun’ genoemd, omdat ik zo overzichtelijk en gestructureerd te werk ging.
 • Ik heb zelf ook een soort gelijk traject gevolgd als het Body Boost Traject. Toen kende ik Fit With Us nog niet, anders had ik natuurlijk daarvoor gekozen 😉 (maar dat snap je wel). Ik ben tijdens dat traject 5 kilo afgevallen in 12 weken en later viel ik nog eens 10 kilo af, omdat ik handvaten aangereikt kreeg en een basis had gelegd, wist ik hoe ik verder kon.

MAUDY
@maudyrosaline
Boost Coach & Founder

Superpower: Enthousiast, positief & open-minded.
Zwakte: Ongeduldig en soms kan ik wat langdradig zijn.

Wat ik jou wil zeggen is: Ik begrijp hoe jij je voelt: been there, done that! Samen gaan we er 200% voor.

3 weetjes over mij:

 • Iedere ochtend zet ik een wier-rookstokje aan in mijn huis en doe ik aan stretchoefeningen in combinatie met ademhaling. Ik vind dat HEERLIJK! Dit geeft mij energie en rust in mijn hoofd.
 • Ik leef in golven, ik kan in periodes helemaal obsessed zijn met iets, en het in andere periodes grotendeels laten vallen. Inmiddels herken ik dit bij mezelf en omarm ik het.
 • In verhouding heb ik een erg lang bovenlichaam en korte benen. Daarom denken mensen vaak (wanneer ze mij online hebben leren kennen) dat ik klein ben. Ik ben 1,71. Niet echt klein dus!

LISA
@lisa.fitwithusnl
Trainer

Superpower: Rustige uitstraling & mijn enthousiasme voor mijn passies.
Zwakte: Ik ben nogal een pleaser en zou soms wat meer aan mezelf mogen denken.

Wat ik jou wil zeggen is: Wees lief voor je lichaam, het is jouw thuis. Je verdient het om je happy te voelen in jóuw lijf!

3 weetjes over mij:   

 • Ik ben van vegan, naar vega, naar af en toe weer vlees eten gegaan (alleen geen varkensvlees), omdat ik het gevoel had dat mijn lichaam dit nodig had en ik met minder restricties voor mezelf wilde leven.
 • Ik word enorm gelukkig van dansen en doe dit het liefst de hele dag door. Vooral mooie (ahum), random dansmoves in de woonkamer zijn mijn favoriet. Aanrader trouwens 😉 Lekker muziekje aanzetten en jezelf even helemaal laten gaan.
 • Mijn guilty pleasures: mergpijpjes (het liefst die XL), peperkoek met hagelslag en (kip)frikandel speciaal. JUM.

PLEUN
Boost Coach

Superpower: Mensen-mens, gedreven, energiek.
Zwakte: Kan soms moeilijk in een focus-modus terecht komen. Zeker als er van alles op mijn heen gebeurd, ik wil er graag bij zijn!

Wat ik jou wil zeggen is: Er kunnen geen hoogtepunten zijn zonder dieptepunten. Vertrouw op het proces en samen gaan we ervoor!

3 weetjes over mij:   

 • Ik eet elke dag drie kiwi’s. Ik vind ze zó lekker en ze zijn mega voedzaam.
 • Mensen die mij niet kennen, denken vaak dat ik super chaotisch ben, maar juist het tegenovergestelde van dat! Tijdens mijn studie werd ik ook wel ‘Planner Pleun’ genoemd, omdat ik zo overzichtelijk en gestructureerd te werk ging.
 • Ik heb zelf ook een soort gelijk traject gevolgd als het Body Boost Traject. Toen kende ik Fit With Us nog niet, anders had ik natuurlijk daarvoor gekozen 😉 (maar dat snap je wel). Ik ben tijdens dat traject 5 kilo afgevallen in 12 weken en later viel ik nog eens 10 kilo af, omdat ik handvaten aangereikt kreeg en een basis had gelegd, wist ik hoe ik verder kon.